Energie vergelijken.

Het stilstaan bij en vergelijken van de stroom en gastarieven kan zorgen voor een mooie besparing. Vind je dat je te veel betaalt? Bereken dan nu je termijnbedrag bij Mega en neem ons advies ter harte.

 vergelijken picto 1

Hoe?

Voorkom dat je appels met peren vergelijkt. Bekijk de leveringstarieven in verschillende aanbiedingen, dit is de prijs die de energieleverancier voor je verbruik bepaalt. De netbeheer- en overheidskosten zijn altijd gelijk bij elke leverancier. Vergelijk ook het type stroom (duurzaam of niet) en de looptijd van het contract.

 vergelijken picto 2

Wanneer?

Als je een vast contract hebt raden we aan om op de einddatum over te stappen. Anders kan het zijn dat je een opzegvergoeding moet betalen. Vergelijk dus ± 2 maanden voor die datum de energieprijzen.

Heb je een contract van onbepaalde duur? Dan maakt het niet uit wanneer je je energie vergelijkt.

 vergelijken picto 3

Waarom?

Het duurt slechts enkele minuten om je maandbedrag te berekenen. Bovendien ga je zo na of je de beste prijs betaalt voor je energie.

En geef toe, dat willen we toch allemaal? Bij Mega krijg je dezelfde energie, gewoon goedkoper!

Overstappen.

1

Meld je binnen 5 minuten aan via ons online formulier.

2

Binnen 2 dagen ontvang je je contract en heb je toegang tot myMega.

3

We laten je huidige leverancier weten dat je overstapt naar Mega. Je hoeft dus niet zelf je contract op te zeggen.

4

Rond je overstap betaal je je eerste nota en geef je je meterstand door (slimme meters lezen wij uit). Vanaf nu profiteer je van de goedkopere energie van Mega.

Mega, dat is ook...

Mijn eerste energiecontract.

Moet je voor het eerst een energiecontract afsluiten en weet je niet waar te beginnen?

Geen stress, het is niet moeilijk! Bereken je beste deal, stap over en wij regelen de rest. Nog vragen? Mega helpt je graag!